JS Arquitectura

Jaume Sagarra Sanz

JS arquitectura es un estudi professional fundat per Jaume Sagarra Sanz, arquitecte i arquitecte tècnic l’any 2010. Estem ubicats a Amposta i estem enfocats a la producció arquitectònica amb totes les seves vessants i tendències.

Disposem d’una estructura flexible, capaç de donar resposta a petits projectes com d’altres de més gran escala. En cada projecte, i en funció a les necessitats per obtenir el millor resultat, comptem amb la col•laboració d’altres professionals i especialistes. A més a més, continuem formant-nos per conèixer les noves tendències i potenciem la integració de joves talents.
Treballem per obtenir la màxima qualitat, tant estètica com de definició, tant amb elements tècnics com estètics, sense perdre de vista les prioritats i necessitats del promotor.
Les nostres premisses són el lloc, el programa, la fluïdesa de l’espai, la llum, la sostenibilitat, el rigor tècnic i constructiu; la nostra satisfacció és aconseguir que l’espai emocioni al seu usuari.

Què us oferim:

Som els teus tècnics de confiança i vetllem pels teus interessos.
Posem al teu servei els nostres coneixements de la normativa del sector per a que puguis obtenir el resultat desitjat acord a la legislació vigent.
Realitzem treballs d’arquitectura, gestió d’obres, urbanisme y disseny d’interiors i exteriors, tràmits administratius, certificats tècnics de diferent índole, valoracions immobiliàries, pericials, etc.

Disseny al teu gust:

Fem créixer les teves idees i t’acompanyem en el procés de creació.
Estem a la teva disposició per donar resposta a qualsevol necessitat que tinguis relacionada amb el món de l’arquitectura.

Estudi d'arquitectura a Amposta